Schiedamseweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamseweg Rotterdam NederlandBegane grond:Afgesloten gezamenlijke portiek met toegang tot de kelder met eigen berging en het trappenhuis naar de 3e etage.3e verdieping:Entree/hal, meterkast, separate toiletruimte met fontein, wasmachineaansluiting en toegang tot de zeer ruime woonkamer met open keuken en balkon aan de voor- en achterzijde. Tevens bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer. Trap naar de 4e etage.4e verdieping:Twee slaapkamers en een badkamer voorzien van regendouche, wastafel met meubel, spiegel en radiator. Verder is er een opstelling van de Cv-ketel.

Je vind de Appartement aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schiedamseweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schiedamseweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schiedamseweg in Rotterdam

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 126

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren