Schiedamseweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamseweg Rotterdam NederlandDe studio heeft een aparte slaapkamer. De unit is volledig ingericht met TV, wasmachine en vaatwasser. Het is mogelijk om gebruik te maken van de gratis WIFI, beschikbaar in elke kamer. Dit appartement is zeer geïsoleerd en volledig elektrisch met vloerverwarming op lage temperatuur.

Je vind de Studio aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schiedamseweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schiedamseweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Schiedamseweg in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamseweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren