Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamseweg_Beneden Rotterdam NederlandHet appartementHet betreft een volledig gemeubileerd appartement op de eerste verdieping en is voorzien van wasmachine en droger, Wifi en centrale verwarming.Het bestaat uit:• Uitgeruste keuken (wasmachine, koelkast, magnetron en kookplaat)• Badkamer en toilet• 2 slaapkamersDe beschikbare mooie en ruime kamer is volledig ingericht met bedkast etc. Er is ook een zeer ruime kast.

Je vind de Kamer aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Schiedamseweg Beneden in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren