Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schiedamseweg_Beneden Rotterdam NederlandIndeling: Via een open portiek entree van het appartement op de 1e verdieping: entree, hal, meterkast, meterkast, gecombineerde douche en toilet. Gesloten keuken van 2.66mx 1.97m aan de achterzijde met deur naar het balkon. Zeer ruime woonkamer van 7.33 x 4.12/3.62 en een achterkamer van 4.18mx 4.11m.

Je vind de Appartement aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schiedamseweg Beneden in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schiedamseweg Beneden in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schiedamseweg Beneden in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schiedamseweg_Beneden Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren