Schietbaanweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Schietbaanweg Enschede NederlandPer direct beschikbaarEen net opgezette kamer in de wijk Twekkelerveld. Gelegen dichtbij de Universiteit, tevens is het centrum snel bereikbaar.Je deelt deze woning met 5 andere, vrouwelijke en mannelijke studenten.De prijs bedraagt een all-in prijs wat betreft de gas, electra, water en internet.

Je vind de Kamer aan de Schietbaanweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Schietbaanweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schietbaanweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schietbaanweg in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Schietbaanweg in Enschede

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schietbaanweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren