Schieweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schieweg Rotterdam NederlandHet appartement is 90m2 en telt 3 kamers, een woonkamer, kleine keuken, wasmachine, wifi. Het is gelegen op de tweede verdieping, maar er is geen lift. Het is gelegen aan de Schieweg en is 10 min lopen vanaf het Centraal Station.VoorzieningenGedeelde woonkamerGedeeld toiletGedeelde keukenUnisex badkamerNiet parkerenGeen tuin

Je vind de Kamer aan de Schieweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schieweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schieweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schieweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Schieweg in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schieweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren