Schieweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schieweg Rotterdam NederlandDit is een geweldige locatie, tramstation is vlakbij de voordeur, grote supermarkt is om de hoek, Centraal Station is ook vlakbij (4-5 minuten op de fiets of 12-15 minuten lopen), 400 meter van het appartement vindt u Vroesenpark, mooi mooi park, uitstekend geschikt om te chillen, sport, BBQ-activiteiten, etc.. De slaapkamer keuken badkamer en toilet is allemaal privé. Volledig ingerichte keuken, vaatwasser, wasmachine, wifi, tv, groot balkon is toegankelijk vanuit uw kamer. De studio is 25m2, inschrijven is mogelijk.

Je vind de Studio aan de Schieweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Schieweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schieweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schieweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Schieweg in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schieweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren