Schieweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schieweg Rotterdam NederlandHet is een oase van rust in het hart van de Bergpolder.Stap binnen en ontdek een gezellige slaapkamer, een praktische badkamer en een apart toilet.Geniet van uw eigen privébalkon, ideaal om te ontspannen.

Je vind de Appartement aan de Schieweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schieweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schieweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schieweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schieweg in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schieweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren