Schilderhof Almere Nederland in Almere via Huurflits

Schilderhof Almere NederlandDe studio’s zijn perfect afgewerkt met mooie materialen. Elke studio is voorzien van vloerverwarming, een mooie lichte vloer en de keuken is voorzien van een eigen koelkast, vriezer en vaatwasser. De badkamer is modern en strak uitgevoerd en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.

Je vind de Studio aan de Schilderhof Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almere aan de Schilderhof Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schilderhof in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schilderhof in Almere – Klik hier

Details van Studio Schilderhof in Almere

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schilderhof Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren