Schimmelpenninck_van_der_Oyeweg Delfgauw Nederland in Delfgauw via Huurflits

Schimmelpenninck_van_der_Oyeweg Delfgauw NederlandGelegen in Delfgauw ligt deze karakteristieke en ruime woning. Uniek wonen dat kan goed in deze buurt. Schimmelpenninck van der Oyeweg is gelegen in de buurt Oud-Delfgauw. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delfgauw, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.Het is 10 minuten fietsen naar de TU Delft.Het gaat hier om een kamer in een woning die gedeeld wordt met één ander persoon. De badkamer, woonkamer en keuken zijn gedeeld.Beschikbaar: directPrijs is EUR 450 incl.

Je vind de Kamer aan de Schimmelpenninck_van_der_Oyeweg Delfgauw Nederland  te Delfgauw nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Delfgauw aan de Schimmelpenninck_van_der_Oyeweg Delfgauw Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Delfgauw. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schimmelpenninck van der Oyeweg in Delfgauw wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schimmelpenninck van der Oyeweg in Delfgauw – Klik hier

Details van Kamer Schimmelpenninck van der Oyeweg in Delfgauw

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schimmelpenninck_van_der_Oyeweg Delfgauw Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren