Schimmelweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schimmelweg DenHaag NederlandEen schitterend gerenoveerd 2-kamer appartement van ca. 50m² gelegen op de begane grond aan een rustige straat in het Laakkwartier! Dit appartement is volledig voorzien van laminaat, nieuwe CV, een luxe keuken, een moderne badkamer en een ruime tuin!

Je vind de Appartement aan de Schimmelweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Schimmelweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schimmelweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schimmelweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Schimmelweg in Den Haag

Prijs – 740.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schimmelweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren