Schinnenbaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schinnenbaan Rotterdam NederlandHet tramstation en de bushalte liggen op 2 minuten loopafstand. de scholen zijn goed te bereiken met de tram: In holland, Willem de Koning, de middelbare school Rotterdam is goed te bereiken met de bus en Eurasmus Universiteit met de fiets helemaal binnen 15 min ben je op school. Met de tram ben je binnen 30 min in de stad.

Je vind de Kamer aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schinnenbaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schinnenbaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Schinnenbaan in Rotterdam

Prijs – 585.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren