Schinnenbaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schinnenbaan Rotterdam NederlandDe tramhalte en bushalte bevinden zich op 2 minuten loopafstand. de scholen zijn goed te bereiken met de tram: In Holland, Willem de Koning, Hogeschool Rotterdam is de Eurasmus Uni goed te bereiken met de bus en met de fiets ben je binnen 15 minuten op school. Met de tram ben je binnen 30 minuten in de stad. Met vriendelijke groet, Sinds kort zijn er twee ruime kamers vrijgekomen op dit adres zijnde gestoffeerde kamers van de locatie is in een zeer rustige buurt om te studeren. Het tramstation en de bushalte liggen op 2 minuten loopafstand.

Je vind de Kamer aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schinnenbaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schinnenbaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Schinnenbaan in Rotterdam

Prijs – 585.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schinnenbaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren