Schippersdreef Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Schippersdreef Maastricht NederlandIndeling: Hal/entree voorzien van laminaatvloer, meterkast en provisiekast. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken.De woonkamer is licht afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar en voorzien van een provisiekast met daarin de cv-ketel (2009). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een tegelvloer.De zeer ruime eerste slaapkamer is voorzien van een volledig inbouwkast. De slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde, waardoor het erg rustig en vredig is.De tweede (slaap)kamer is ideaal te gebruiken als was-/studeerkamer of als kinderkamer. Deze kamer is geheel voorzien van glasvezelbehang.De badkamer is betegeld en heeft een kunststof plafond met inbouwspots. De badkamer heeft een ruime douche en een wastafel met daarboven een opbergkast inclusief spiegel.Het balkon dat via de woonkamer bereikbaar is heeft een prachtig uitzicht op de ruime, bosrijke, gemeenschappelijke voortuin.

Je vind de Huurwoning aan de Schippersdreef Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maastricht aan de Schippersdreef Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Schippersdreef in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Schippersdreef in Maastricht – Klik hier

Details van Huis Schippersdreef in Maastricht

Prijs – 1009.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schippersdreef Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren