Schippersdreef Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Schippersdreef Maastricht NederlandEntree/hal met intercom en recent gerenoveerde modern betegelde toiletruimte met hangcloset. woonkamer 5,8 x 3,70. Gesloten keuken 4.40 x 2.10 met nette aanbouwcombinatie inclusief vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken bereikbare bijkeuken met wasmachine-aansluitpunt, meterkast en geiser (verhuur). Voorbalkon is bereikbaar vanuit de keuken. Drie ruime slaapkamers van respectievelijk 3.95 x 2.80 en 3.95 x 2.35 en 4 x 3.70. Vanuit de slaapkamers is tevens het balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht bereikbaar. Badkamer, geheel betegeld met een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Schippersdreef Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Schippersdreef Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schippersdreef in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schippersdreef in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Schippersdreef in Maastricht

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schippersdreef Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren