Schippersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schippersstraat Rotterdam NederlandBeschrijvingOp korte termijn komt beschikbaar voor de verhuur deze volledig vernieuwde en gemeubileerde 1 persoons studio gelegen op de Schipperstraat in Delfshaven.Op loopafstand zijn zowel winkels als markten en openbaar goed bereikbaar.De studio is gelegen op de begane grond en is via eigen entree te betreden.De studio is voorzien van fijn zitgedeelte voorzien van open keuken. Middels een roomdivider is het slaapgedeelte gescheiden van het zitgedeelte. De luxe badkamer is voorzien inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.Tevens is vanuit het slaapgedeelte ook de wasruimte te bereiken.De servicekosten waarin GWE en internet zijn meegekomen bedragen € 200,- per maand. Deze zitten in de geadverteerde huurprijs.

Je vind de Studio aan de Schippersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Schippersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schippersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schippersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Schippersstraat in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schippersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren