Scholten_Reimerstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Scholten_Reimerstraat Enschede NederlandHet appartement is deels gemeubileerd en beschikt over een eigen balkon met uitzicht op het dorpsplein. Ook beschikt het appartement over een groot gemeenschappelijk dakterras met heerlijke loungebanken. Indeling: Entree, ruime woonkamer, open moderne keuken voorzien van diverse apparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer. Badkamer met dubbele wastafel en meubel, designradiator en douche. 2 ruime slaapkamers welke zijn voorzien van luxe boxspringbedden en inbouwkasten

Je vind de Appartement aan de Scholten_Reimerstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Scholten_Reimerstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Scholten Reimerstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Scholten Reimerstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Scholten Reimerstraat in Enschede

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 112

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Scholten_Reimerstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren