Schonenbergsingel Velp Nederland in Velp via Huurflits

Schonenbergsingel Velp NederlandDe kamer is gelegen nabij het centrum van Velp, openbaar vervoer en diverse scholen. Ook het centrum van Arnhem is op korte afstandDe kamer is 18,4 m² en beschikt over een eigen wastafel, gedeelde keuken, badkamer, gezamenlijke tuin en berging.

Je vind de Kamer aan de Schonenbergsingel Velp Nederland  te Velp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Velp aan de Schonenbergsingel Velp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schonenbergsingel in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schonenbergsingel in Velp – Klik hier

Details van Kamer Schonenbergsingel in Velp

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schonenbergsingel Velp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren