Schoollaan Eelde Nederland in Eelde via Huurflits

Schoollaan Eelde NederlandHet appartement 20M is gelegen op de eerste verdieping van het complex is gelegen in de hoek. Hierdoor kan licht van verschillende kanten het appartement binnenkomen. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 69m2 en is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken (ca. 32m2), aparte slaapkamer (ca. 15m2), een badkamer met douche, toilet en wastafel en een separaat toilet in de hal bij binnenkomst van het appartement. Tevens beschikt het appartement over een eigen terras en een eigen berging van circa 5m2.

Je vind de Appartement aan de Schoollaan Eelde Nederland  te Eelde nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eelde aan de Schoollaan Eelde Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eelde. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schoollaan in Eelde wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schoollaan in Eelde – Klik hier

Details van Appartement Schoollaan in Eelde

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoollaan Eelde Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren