Schoolstraat Grathem Nederland in Grathem via Huurflits

Schoolstraat Grathem NederlandWanneer u het appartement betreedt komt u in de ruime hal met bergkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. Vervolgens komt u in de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras van 11m2. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi- magnetron en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een extra berging met een HR cv installatie.Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers. De badkamer heeft douchecabine, een wastafel en 2e toilet. Daarnaast is er in de hal een gesloten wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Je vind de Appartement aan de Schoolstraat Grathem Nederland  te Grathem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Grathem aan de Schoolstraat Grathem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Grathem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schoolstraat in Grathem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schoolstraat in Grathem – Klik hier

Details van Appartement Schoolstraat in Grathem

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 99

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoolstraat Grathem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren