Schoolweg Austerlitz Nederland in Austerlitz via Huurflits

Schoolweg Austerlitz NederlandIn deze mooie woonomgeving in het gezellige dorp zijn te huur een leuke, zelfstandige studio’s bestaande uit een woonkamer met een slaapnis en balkon, een kitchenette, een badkamer met douche en toilet. Afmetingen variëren van 29 – 41 m2. Er is een gemeenschappelijke wasruimte.

Je vind de Studio aan de Schoolweg Austerlitz Nederland  te Austerlitz nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Austerlitz aan de Schoolweg Austerlitz Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Austerlitz. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schoolweg in Austerlitz wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schoolweg in Austerlitz – Klik hier

Details van Studio Schoolweg in Austerlitz

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoolweg Austerlitz Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren