Schoonderloostraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Schoonderloostraat Rotterdam NederlandHet appartement is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien:- ruime woonkamer met parketvloer;- luxe keuken v.v. vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, kookplaat en afzuigkap;- slaapkamer v.v. tweepersoonsbed en grote linnenkast;- moderne badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en apart toilet;- frans balkon;- voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming.

Je vind de Appartement aan de Schoonderloostraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Schoonderloostraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schoonderloostraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schoonderloostraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Schoonderloostraat in Rotterdam

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoonderloostraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren