Schootsestraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Schootsestraat Eindhoven NederlandVia de entree is er toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaatvloer. Huiskamer: De woonkamer is voorzien van linoleumvloer en aan de voorzijde gelegen, berging/wasruimte met opstelling van de wasmachine en cv-installatie, Frans balkon aan de voorzijde. Keuken: De keuken is geplaatst in een wandopstelling en heeft een kunststof werkblad met spoelbak en voorzien van koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap. Badkamer: De badkamer is deels betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Schootsestraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Schootsestraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schootsestraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schootsestraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Schootsestraat in Eindhoven

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schootsestraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren