Schoterplein Heerenveen Nederland in Heerenveen via Huurflits

Schoterplein Heerenveen NederlandOmschrijvingNamens Friesland Onderwijs Fonds verhuren wij mooie appartementen in de gewilde wijk Skoatterwald te Heerenveen.Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping en heeft een royale woonkamer met toegang tot het balkon. De open keuken heeft een nette keukenopstelling. Via de hal komt u in de 2 slaapkamers, de badkamer met douche, toilet en wastafel en de toiletruimte met closet en fontein. Tevens is er een inpandige berging met witgoedaansluiting. In het complex is een lift aanwezig. Tegenover het appartement zijn separate bergingen en parkeerplaatsen gesitueerd.

Je vind de Appartement aan de Schoterplein Heerenveen Nederland  te Heerenveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerenveen aan de Schoterplein Heerenveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerenveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schoterplein in Heerenveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schoterplein in Heerenveen – Klik hier

Details van Appartement Schoterplein in Heerenveen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoterplein Heerenveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren