Schoutenstraat Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Schoutenstraat Alkmaar NederlandIndeling:Het gaat in dit geval om het grootste driekamer appartement (50m2) op de eerste verdieping, bereikbaar via de centrale hal en de trap. Via de entree komt u in de ruime woonkamer met open keuken en fraai uitzicht op de Grote Kerk. Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan een met de wasmachineaansluiting. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat met afzuiger en een combimagnetron. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wc.Achter het complex is een gezamenlijke binnentuin en op de eerste etage is een gezamenlijk balkon. Verder is er een fietsenberging voor de bewoners.

Je vind de Appartement aan de Schoutenstraat Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Schoutenstraat Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schoutenstraat in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schoutenstraat in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Schoutenstraat in Alkmaar

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schoutenstraat Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren