Schouwburgring Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Schouwburgring Tilburg NederlandRuime woonkamer met hoge plafonds, met hoogwaardige laminaat vloerafwerking, veel lichtinval, ruim voldoende stopcontacten, kunststof kozijnen met dubbel glas.De keuken is uitgerust met een vier pits inductieplaat, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen. Studio worden met gordijnen opgeleverd.De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel, toiletrolhouder, spiegel, mechanische afzuiging en nieuw tegelwerk. De badkamer is in zijn geheel betegeld.Handige opbergzolder aanwezig ( gelegen boven de badkamer ). Men zou hier ook een slaapvide van kunnen maken, en zodoende ruimte kunnen besparen in het woonkamergedeelte. Het trapje om deze vide gemakkelijk te bereiken, wordt standaard bijgeleverd.

Je vind de Studio aan de Schouwburgring Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Schouwburgring Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schouwburgring in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schouwburgring in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Schouwburgring in Tilburg

Prijs – 704.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schouwburgring Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren