Schrans Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Schrans Leeuwarden NederlandBegane grond:- Entree deur met belpaneel;- Hal met trapopgang voorzien van vloerbedekking;Indeling appartement:- overloop;- Slaapkamer 1 (ca. 12 m2) aan de achterzijde van het appartement;- Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet;- Woonkamer (ca. 27m2) met openkeuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot werkkamer (ca. 6 m2) aan de voorzijde van het appartement;Het gehele appartement is voorzien van laminaat.

Je vind de Appartement aan de Schrans Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Schrans Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schrans in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schrans in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Schrans in Leeuwarden

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schrans Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren