Schrijnwerkersgaarde DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schrijnwerkersgaarde DenHaag NederlandAlle faciliteiten worden gedeeld met de eigenaresse.Huisregels:- muziekinstrumenten alleen met gebruik van een koptelefoon.- Niet toegestaan: bezoekers, roken, huisdieren, adresregistratieZodra u huurder wordt, is het essentieel dat u uw identiteits- en acceptatiebewijs aan een onderwijsinstelling en/of een bewijs van dienstverband overlegt.

Je vind de Kamer aan de Schrijnwerkersgaarde DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Schrijnwerkersgaarde DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Schrijnwerkersgaarde in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Schrijnwerkersgaarde in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Schrijnwerkersgaarde in Den Haag

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schrijnwerkersgaarde DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren