Schritsen Harlingen Nederland in Harlingen via Huurflits

Schritsen Harlingen NederlandHet appartement ligt op de eerste verdieping die via de trap te bereiken is.U komt binnen in de woonkamer aan de voorzijde die is voorzien van een leuk geblokte tegelvloer. In de woonkamer is een eenvoudige open keuken met koelkast, kookplaat en vlakscherm afzuigkap. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het pand. Vanuit de slaapkamer komt u in de ruime badkamer die is voorzien van een ligbad, een wastafel en een vrijdragend toilet. Douchen kunt u in het bad.

Je vind de Appartement aan de Schritsen Harlingen Nederland  te Harlingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Harlingen aan de Schritsen Harlingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Harlingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schritsen in Harlingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schritsen in Harlingen – Klik hier

Details van Appartement Schritsen in Harlingen

Prijs – 607.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schritsen Harlingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren