Schubertsingel Den Bosch Nederland in Den Bosch via Huurflits

Schubertsingel Den Bosch NederlandTwee-kamer appartement, Schubertsingel Den Bosch te huurWonen in een in november 2018 nieuw opgeleverd twee-kamer appartement op een schitterende locatie in ‘s-Hertogenbosch Zuid? Het robuuste kantoorgebouw van Rijkswaterstaat heeft een ware metamorfose ondergaan en is getransformeerd tot een stoer, hip en licht appartementencomplex van binnen en van buiten. Parkeren kan op de parkeerplaats op het buitenterrein.Het twee-kamer appartement beschikt over een fijne woonkamer met balkon en slaapkamer, het appartement is gelegen aan de zuid-zijde van het gebouw. Het betreft een appartement in nieuwstaat met een moderne, open keuken en een in nieuwstaat verkerende badkamer. Het appartement is voorzien van een mooie neutrale vloer.Indeling:Centrale entree met onder meer video-phone installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis. Via de galerij is het appartement op de tweede verdieping te bereiken.Binnenkomst in de gang van waaruit de slaapkamer, het toilet, technische ruimte en woonkamer, bereikbaar zijn. De badkamer is via de slaapkamer te bereiken.Woonkamer:Ruime woonkamer met open keuken. Wat verder opvalt is het licht en het uitzicht, raampartijen van de vloer tot het plafond. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon wat over de hele breedte van de woonkamer is gelegen.Keuken:Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en kookplaat.Badkamer:Nette badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche.

Je vind de Appartement aan de Schubertsingel Den Bosch Nederland  te Den Bosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Bosch aan de Schubertsingel Den Bosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Bosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schubertsingel in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schubertsingel in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Schubertsingel in Den Bosch

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schubertsingel Den Bosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren