Schubertsingel DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Schubertsingel DenBosch NederlandIndeling:Centrale entree met videofooninstallatie, brievenbussen, lift en trappenhuis. Via de galerij is het appartement op de tweede verdieping te bereiken.Binnenkomst in de hal van waaruit de slaapkamer, toilet, technische ruimte en woonkamer bereikbaar zijn. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken.Huiskamer:Ruime woonkamer met open keuken. Wat ook opvalt is de lichtinval en het uitzicht, ramen van de vloer tot aan het plafond.Keuken:Moderne keuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, magnetron en kookplaat.Badkamer:Nette badkamer met wastafel en inloopdouche.Redden:Aangrenzend aan de hal is tevens de berging/technische ruimte te bereiken, hier bevinden zich de aansluitingen van de wasmachine en droger en de opstelling van de (vloer- en lucht)verwarmingsinstallatie, cv-ketel en mechanische ventilatie.Naast een inpandige berging/technische ruimte in het appartement beschikt het appartement over een eigen (fietsen)berging in de onderbouw van het appartementencomplex, oppervlakte ca. 3 m2.

Je vind de Appartement aan de Schubertsingel DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Schubertsingel DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schubertsingel in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schubertsingel in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Schubertsingel in Den Bosch

Prijs – 1105.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schubertsingel DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren