Schuifelenberg Deurne Nederland in Deurne via Huurflits

Schuifelenberg Deurne NederlandDriekamerappartement inclusief balkon en een berging in DeurneIn dit gebouw zijn verschillende typen driekamerappartementen ondergebracht, die direct toegankelijk zijn vanuit het centrale trappenhuis. Deze appartementen zijn zeer functioneel ingedeeld en beschikken ieder over een eigen berging.Kortom: ervaar het gemak van hoogwaardig wonen en winkelen in een bijzonder prettige en goed bereikbare woonomgeving!Vanuit de hal van dit appartement, waar zich de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met closet en fontein bevindt, komt u in de ruime woonkamer met toegang tot het balkon, waar u aan het eind van de dag heerlijk kunt vertoeven. kan genieten van de zon.De open keuken is in rechte lijn uitgevoerd, voorzien van een spoelbak met kraan.Via de trap in de hal heeft u toegang tot een ruime hoofdslaapkamer, een tweede slaapkamer/werkkamer en een ruime en volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad met douche en een wastafel met planchet en spiegel.

Je vind de Appartement aan de Schuifelenberg Deurne Nederland  te Deurne nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deurne aan de Schuifelenberg Deurne Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deurne. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schuifelenberg in Deurne wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schuifelenberg in Deurne – Klik hier

Details van Appartement Schuifelenberg in Deurne

Prijs – 878.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schuifelenberg Deurne Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren