Schuitenberg Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Schuitenberg Roermond NederlandModern appartement met 1 slaapkamer, gelegen in de binnenstad van Roermond, op loopafstand van winkels, NS station en Designer Outlet Roermond.Indeling:Tweede verdieping:Woonkamer met open keuken v.v. inductiekookplaat (2 pits), ruime slaapkamer (12 m2) met 2 persoonsbed, moderne badkamer v.v. vaste wastafel, douche, toilet en wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Schuitenberg Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Schuitenberg Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schuitenberg in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schuitenberg in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Schuitenberg in Roermond

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schuitenberg Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren