Schuitenweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schuitenweg DenHaag NederlandBeschrijvingDeze mooie studio is nu te huur en beschikbaar voor één persoon. Gelegen in het hart van Scheveningen, u bevindt zich op loopafstand van de boulevard, de populaire Keizerstraat, (boodschappen, restaurants etc.) en meerdere openbaar vervoersmogelijkheden.In de hoek van dit gebouw aan de Schuitenweg kunt u de woning betreden vanaf de begane grond. Bij de entree staat u direct in een prachtige keuken welke van alle gemakken voor zien is. De open woonkamer en slaapkamer grenzen direct aan de keuken en zijn zowel smaakvol ingericht als voorzien van de nieuwste technologieën. Een badkamer is apart te vinden en heeft een groot ligbad van waaruit u tv kunt kijken.

Je vind de Studio aan de Schuitenweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Schuitenweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Schuitenweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Schuitenweg in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Schuitenweg in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schuitenweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren