Schuur Drachten Nederland in Drachten via Huurflits

Schuur Drachten NederlandOMSCHRIJVINGOp een rustige locatie in de wijk ‘De Trisken’ staat deze zeer ruime tussenwoning met aangebouwde stenen bijkeuken/berging. De woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie met een basisschool en speeltuin op steenworp afstand. De woning is gelegen aan een ruim opgezette straat met voldoende openbare gelegenheid tot parkeren.In de wijk is veel openbaar groen en zijn er diverse wandelpaden. Het winkelcentrum van ‘De Drait’ is op fietsafstand. Dit winkelcentrum heeft onder andere een apotheek, twee supermarkten, een bakker, drogisterij en een brede school.Begane grond:Entree, ruime hal met garderobe, toilet met fonteintje. Direct naast de entree is een ruime bijkeuken/berging met een eigen buitendeur, met veel hoogte in de kap voor extra bergruimte. De ruime L-vormige woonkamer (tuingericht) heeft een deur naar de achtertuin met zonneterras. Op de vloer ligt parket. De open keuken is ingericht met een keukenopstelling en eetbar.1e verdieping:Overloop, drie royale slaapkamers en een eenvoudige maar ruime en complete badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet. Op de verdieping is nog enkel glas.2e verdieping:Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Grote ruimte met voldoende berging van spullen, opgedeeld in 2 slaapkamers.

Je vind de Huurwoning aan de Schuur Drachten Nederland  te Drachten nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Drachten aan de Schuur Drachten Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Drachten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Schuur in Drachten wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Schuur in Drachten – Klik hier

Details van Huis Schuur in Drachten

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 119

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schuur Drachten Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren