Schuytstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Schuytstraat DenHaag NederlandIndeling: Afgesloten, gemeenschappelijke entree, trap naar de 3e verdieping, entree appartement. Gang, sfeervolle L-vormige woonkamer met aan één zijde schuin plafond (ca.6.15×4.9/3.55m) en nette hoekkeuken met dakraam. L-vormig werkblad, RVS spoelbak, oven, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koel/vriescombinatie en vaatwasser. Grote raampartijen en openslaande deuren naar zonnig terras (ca.2.7×2.6m) op het zuiden met vrij uitzicht. Slaapkamer van goed formaat (ca.4.3×3.35m) met inbouwkast en planken. Kantoor/logeerkamer (ca.2.6×1.9m) met dakraam (Velux). Sfeervolle moderne badkamer (ca.2.6×1.95m) voorzien van ligbad/douche, wastafelmeubel, design kranen, handdoekradiator en toilet. Grote bijkeuken met opstelplaats wasmachine en cv-ketel.

Je vind de Appartement aan de Schuytstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Schuytstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Schuytstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Schuytstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Schuytstraat in Den Haag

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Schuytstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren