Secretaris_Waberstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Secretaris_Waberstraat Maastricht NederlandIndeling:Begane grond:Entree met hal die toegang geeft tot het trappenhuis, de gemeenschappelijke fietsenberging en de wasruimte. Studio 1 bevindt zich eveneens op de begane grond, deze studio bestaat uit een strak afgewerkt slaap/woongedeelte. Middels een schuifpui krijgt u toegang tot de besloten tuin. De studio heeft ook een eigen kitchenette en badkamer op de gang buiten de kamer.Eerste verdieping:Hier is studio 2 en kamer 3.Tweede verdieping:op deze verdieping bevinden zich kamer 4 en kamer 5. Tevens bevindt zich hier de badkamer die gedeeld wordt door de 3 kamers,

Je vind de Studio aan de Secretaris_Waberstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Secretaris_Waberstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Secretaris Waberstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Secretaris Waberstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Secretaris Waberstraat in Maastricht

Prijs – 680.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Secretaris_Waberstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren