Seffenterstraat Vaals Nederland in Vaals via Huurflits

Seffenterstraat Vaals NederlandAppartement op de begane grond in het centrum van Vaals.Voorschot gas en water € 200,-Elektra dient door huurder zelf afgesloten te worden.Woonhuis bestaande uit drie appartementen.De gang splits de woonkamer/slaapkamer en de keuken.De tuin wordt gedeeld met de twee andere bewoners.

Je vind de Appartement aan de Seffenterstraat Vaals Nederland  te Vaals nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vaals aan de Seffenterstraat Vaals Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vaals. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Seffenterstraat in Vaals wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Seffenterstraat in Vaals – Klik hier

Details van Appartement Seffenterstraat in Vaals

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Seffenterstraat Vaals Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren