Seramstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Seramstraat Zwolle NederlandDit appartement is gelegen in de Zwolse wijk Diezerpoort en ligt op 10 minuten fietsen van het station en op 5 minuten fietsen van de binnenstad. Ook bent u binnen enkele minuten met de auto op de A28. Het appartement is gesitueerd op de derde etage met prachtig uitzicht over het water. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Ook beschikt dit appartement over een balkon van ruim 8 m2, net als een ruime eigen berging. Ten slotte is er een parkeergelegenheid alleen toegankelijk voor de bewoner.

Je vind de Appartement aan de Seramstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Seramstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Seramstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Seramstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Seramstraat in Zwolle

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Seramstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren