Sibeliuspark Oss Nederland in Oss via Huurflits

Sibeliuspark Oss NederlandHet ruim opgezette appartement bestaat uit één slaapkamer, een badkamer en een open woonkamer met keuken. Ook geniet je van je eigen ruime balkon; perfect voor die zonnige ontbijtmomenten of een rustige avond buiten. Plus, je hebt de beschikking over je eigen berging in het souterrain van het complex.

Je vind de Appartement aan de Sibeliuspark Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Oss aan de Sibeliuspark Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sibeliuspark in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sibeliuspark in Oss – Klik hier

Details van Appartement Sibeliuspark in Oss

Prijs – 961.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sibeliuspark Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren