Sichtermanmarke Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Sichtermanmarke Zwolle NederlandIn de gewilde woonwijk Zwolle-Zuid, op de 3e verdieping van een fraai gelegen appartementencomplex, met 66m2 een ruim 3-kamer APPARTEMENT met balkon op het noordwesten.Het appartement maakt deel uit van een complex welke is gebouwd in 1997. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor het complex.

Je vind de Appartement aan de Sichtermanmarke Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Sichtermanmarke Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sichtermanmarke in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sichtermanmarke in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Sichtermanmarke in Zwolle

Prijs – 1021.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sichtermanmarke Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren