Silenenstraat Den Bosch Nederland in Den Bosch via Huurflits

Silenenstraat Den Bosch NederlandIndeling:Gemeenschappelijke entree met trap naar het appartement op de eerste verdieping.Entree in de lichte woonkamer aan de achterzijde. Luxe open keuken welke is voorzien van alle gemakken, zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en afzuigkap.Schuifpui naar de ruime slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de luxe badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Silenenstraat Den Bosch Nederland  te Den Bosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Bosch aan de Silenenstraat Den Bosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Bosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Silenenstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Silenenstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Silenenstraat in Den Bosch

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Silenenstraat Den Bosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren