Silenenstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Silenenstraat DenBosch NederlandLeuke nette studio aan de rand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. De studio is gelegen op de tweede verdieping. In het pand zijn drie studio’s gelegen. De studio is volledig zelfstandig en voorzien van een keuken met afzuigkap en 4 pits gaskookplaat. Er is tevens een nieuwe laminaatvloer gelegd in de woning. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad.Voorzieningen zoals supermarkten en bushalte liggen op steenworp afstand!

Je vind de Studio aan de Silenenstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenBosch aan de Silenenstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Silenenstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Silenenstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Studio Silenenstraat in Den Bosch

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Silenenstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren