Simon_Carmiggelthof DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Simon_Carmiggelthof DenHaag NederlandIk onderhuur een grote KAMER in een huis met 2 verdiepingen. Het heeft een terras/tuin en de ligging is pal boven een winkelcentrum. Locatie is 2 minuten van tram 3,4 en metro E. Met de tram ben je in 10 minuten op het centraal station. 30 minuten naar Rotterdam en Delft.

Je vind de Kamer aan de Simon_Carmiggelthof DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Simon_Carmiggelthof DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Simon Carmiggelthof in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Simon Carmiggelthof in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Simon Carmiggelthof in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Simon_Carmiggelthof DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren