Simon_Stevinstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Simon_Stevinstraat Tilburg NederlandDe woning is goed bereikbaar en er zijn veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Tilburg is gemakkelijk per fiets te bereiken en er is een supermarkt op loopafstand. Bovendien ligt de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden.Op de begane grond bevinden zich de ruime woonkamer, die nog beschikt over een traditionele (en functionele!) houtkachel, de keuken met voldoende werkruimte, de recent gerenoveerde badkamer en het aparte toilet. De begane grond biedt toegang tot een fijne tuin met een schuur die als berging kan dienen.Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers en een extra kamer die momenteel in gebruik is als inloopkast en wasruimte. Uiteraard is deze ruimte naar wens te gebruiken.

Je vind de Huurwoning aan de Simon_Stevinstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Simon_Stevinstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Simon Stevinstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Simon Stevinstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Simon Stevinstraat in Tilburg

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Simon_Stevinstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren