Simpelveldstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Simpelveldstraat Tilburg NederlandGemeubileerde kamer te huur in (verstopt), Reeshof, Simpelveldstraat, huurprijs is inclusief verwarming, elektra, water, tv, toeristenbelasting, gebruik draadloos internet.Reeshof, slechts 5 minuten. fietsen naar station Reeshof, vlakbij de supermarkt vb. AH, zeeman, kruidvat, etos. Er is een bushalte om de hoek, bus 4 stopt bij de universiteit, duurt 15 minuten. alleen. Gedeeld toilet, kan gebruik maken van de tuin/eetkamer maar liever de woonkamer privé!

Je vind de Kamer aan de Simpelveldstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Simpelveldstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Simpelveldstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Simpelveldstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Simpelveldstraat in Tilburg

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Simpelveldstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren