Singel Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Singel Dordrecht NederlandEigen entree via de voortuin, welke ook onderdeel uitmaakt van dit studio appartement. U kunt buiten zitten en genieten van de ochtendzon.Kleine hal met de open keuken met alles wat je nodig hebt en voorzien van potten, pannen en bestek. Mooie en lichte woon- en slaapkamer met een fijn tweepersoons bed. De kamer is voorzien van een televisie, een klein bureau en een leuk bankje.Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de zeer ruime badkamer voorzien van een aparte douche, wastafel, ruime kledingkast en een separaat toilet.

Je vind de Studio aan de Singel Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Dordrecht aan de Singel Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Singel in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Singel in Dordrecht – Klik hier

Details van Studio Singel in Dordrecht

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Singel Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren