Singelweg Axel Nederland in Axel via Huurflits

Singelweg Axel NederlandIndeling:hal met meterkast en vaste trap naar de verdieping, volledig betegelde badkamer met douchehoek, wastafel, hangtoilet, handdoekradiator en aansluiting wasmachine, slaapkamer, woonkamer met toegang balkon en keuken met vaste kasten en nette keukeninrichting vv gaskookplaat en afzuigkap.Verdieping:overloop, berging en 2e slaapkamer met dakvenster.

Je vind de Appartement aan de Singelweg Axel Nederland  te Axel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Axel aan de Singelweg Axel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Axel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Singelweg in Axel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Singelweg in Axel – Klik hier

Details van Appartement Singelweg in Axel

Prijs – 690.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Singelweg Axel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren