Singravenlaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Singravenlaan Arnhem NederlandAppartementencomplex De graaf is een modern ingericht complex met daarin 72 zelfstandige studio’s. Huur jij er een, dan woon je in een pand dat van alle gemakken is voorzien. Ingericht naar de wooneisen van nu, duurzaam en voorzien van een groot gezamenlijk dakterras waar je heerlijk kunt genieten na een dag hard studeren.Alles bij de handDe Graaf staat langs het Lange Water, dichtbij winkelcentrum Presikhaaf. De hogeschool Arnhem en Nijmegen ligt op nog geen 5 minuten lopen van het complex. Als bewoner van De Graaf heb je alles bij de hand. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Arnhem. En heb je een keer geen zin om te fietsen? Dan is het maar een klein stukje lopen naar een bushalte of naar het treinstation Arnhem Presikhaaf.

Je vind de Studio aan de Singravenlaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Singravenlaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Singravenlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Singravenlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Singravenlaan in Arnhem

Prijs – 633.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Singravenlaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren