Sinneveltstraat, Haarlem, North Holland, Netherlands, 2023PA, Netherlands in Haarlem via Huurflits

Sinneveltstraat, Haarlem, North Holland, Netherlands, 2023PA, NetherlandsZeer nette en volledig gemeubileerde 2-KAMER STUDIO gelegen in een gezellige buurt nabij winkels en uitvalswegen. De woonruimte heeft een verrassend leuke indeling, is netjes afgewerkt en sfeervol ingericht.Indeling:Begane grond: Entree, toilet en leuke woonkeuken met diverse apparatuur.1e Etage: Gezellige zithoek met TV-opstelling, slaapgedeelte en nette badkamer met nette douchecabine, wastafel en 2e toilet.Op de begane grond is bergruimte beschikbaar met mogelijkheid voor het plaatsen van een fiets.Kenmerken:-De woonruimte wordt gestoffeerd en gemeubileerd op geleverd.-Huurprijs is exclusief.-Verhuurder heeft het recht van gunning.-Waarborgsom van toepassing.

Je vind de Studio aan de Sinneveltstraat, Haarlem, North Holland, Netherlands, 2023PA, Netherlands  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Haarlem aan de Sinneveltstraat, Haarlem, North Holland, Netherlands, 2023PA, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Sinneveltstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Sinneveltstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Studio Sinneveltstraat in Haarlem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sinneveltstraat, Haarlem, North Holland, Netherlands, 2023PA, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren