Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sint-Jacobstraat Rotterdam NederlandDe woning is van alles voorzien zoals een vaatwasser, 2 toiletten, gedeelde badkamer, woonkamer.De woning heeft een oppervlakte van 110 m2 en is goed bereikbaar.Het is gelegen in het centrum van Rotterdam en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Je vind de Kamer aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren