Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sint-Jacobstraat Rotterdam NederlandPrachtig en recent gerenoveerd appartement in hartje Rotterdam City!Op loopafstand van alle winkelcentra en prima aansluiting op het openbaar vervoer van bus, metro, trein etc.Gloednieuwe keuken en logeerkamer die gasten kan ontvangen of als studeerkamer kan worden gebruikt. Het heeft ook een ruim balkon.Ook de badkamer, tweede toilet en trap zijn recentelijk gerenoveerd!Geschikt voor een kleine groep vrienden (max 4 personen)

Je vind de Kamer aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Sint-Jacobstraat in Rotterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint-Jacobstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren