Sint-Janstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sint-Janstraat Rotterdam NederlandDe kamer heeft:Grote kledingkastBureaugedeelte met bibliotheek en lampZithoek met handige tafel en staande lampEenpersoonsbed met standaard kwaliteitsmatras / optioneel tweepersoonsbed beschikbaarDe kamer heeft een slot.

Je vind de Kamer aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren