Sint-Janstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Sint-Janstraat Rotterdam NederlandEen prachtige zeer lichte en gemeubileerde privé kamer op de derde (laatste) verdieping in een rustige flat midden in het centrum van Rotterdam. Om de hoek is een metrostation & in een wijk waar de winkels de hele week open zijn.De kamer heeft:- Grote kledingkast- Bureaugedeelte met bibliotheek en lamp- Zithoek met handige tafel en staande lamp- Eenpersoonsbed met standaard kwaliteitsmatras / optioneel tweepersoonsbed beschikbaar-De kamer heeft een veiligheidsslot.Het mooie appartement beschikt over:-Hoge snelheid internet.- De keuken en eetkamer met balkon.- Beschikbare overdekte privé afgesloten ruimte voor een fiets.-Video-ingangsbeveiliging.-Platte hoge beveiligingssleutel.

Je vind de Kamer aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Sint-Janstraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint-Janstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren