Sint_Annadal Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Sint_Annadal Maastricht NederlandDit net appartement met 2 slaapkamers en prachtig uitzicht is gelegen op de 8ste verdieping van dit flatgebouw welke tevens is voorzien van een lift.Het appartement is gunstig (en op loopafstand) gelegen t.o.v. de uitvalswegen en alle dagelijkse voorzieningen w.o. winkels en een winkelcentrum zijn in de directe omgeving op loopafstand te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Sint_Annadal Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Sint_Annadal Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sint Annadal in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sint Annadal in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Sint Annadal in Maastricht

Prijs – 1031.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sint_Annadal Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren